Over Fashion Optiek

Maak kennis met onze deskundige en ervaren opticien: Roy Arends. Een vakbekwaam oogspecialist met een gedegen opleiding.

Roy_opticien_zoetermeer

Roy Arends

Eigenaar

‘Dat we onze klanten verder kunnen helpen met een goed passende bril, voorzien van het helderste glas, is ons streven. De combinatie met een stukje ambacht maakt het werk nog mooier. De winkel in het stadshart heeft alles wat wij als optiek uit willen stralen en u bent van harte welkom, de koffie staat klaar.’

Fashion Optiek, uw vakkundige opticien in Zoetermeer

Bij Fashion Optiek vinden we vakmanschap vanzelfsprekend. Met de grootste collectie handgemaakte monturen, merkmonturen, maar ook betaalbare monturen in de regio. Toegewijde en gediplomeerde opticiens die u persoonlijk advies geven. En onze eigen slijperij waardoor uw bril vaak al binnen enkele dagen mee naar huis kan. We denken graag met u mee en hebben een oplossing voor al uw kijkwensen.

Ook na aankoop profiteert u van onze goede service. Zo sturen wij de declaratie rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar. Bovendien krijgt uw bril een gratis servicebeurt.

Bril kapot? Reparaties aan uw bril voeren wij zoveel mogelijk zelf voor u uit in onze brillenwinkel in Zoetermeer.

Laat ons u terugbellen

Meer weten over onze brillen? Persoonlijk advies over wat het best bij u past? Onze ervaren opticiens in Zoetermeer nemen graag contact met u op.

    Erkend_leerbedrijf2Hover Image

    Leren bij Fashion Optiek

    Fashion Optiek is door SBB erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het VMBO en MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Opleiden in de praktijk vinden wij erg belangrijk en wij zetten ons graag in voor het behoud van vakmanschap voor de toekomst.