Kinderbrillen Zoetermeer

Bent u de beperkte keuze aan monturen voor uw kind ook zat? Dan bent u bij Fashion Optiek meer dan welkom om eens rond te kijken bij de aller grootste collectie kinderbrillen in de regio! Met ruim 400 verschillende monturen zit er voor uw kind gegarandeerd een match tussen.

Kinderbrillen

Het kiezen van een kinderbril is bij Fashion Optiek een unieke ervaring. De brillen worden gepresenteerd op ooghoogte van uw kind zodat zij zelf kunnen kunnen kijken welk montuur zij het leukste vinden. Als de keuze gemaakt is bespreken we met de ouder(s) het glasadvies, terwijl uw kind zich kan vermaken aan de tekentafel.

 

Wanneer de keuze van de glazen is gemaakt worden deze direct besteld. Wanneer de glazen binnen komen bellen wij om een slijpafspraak mét uw kind te maken. Uw kind mag namelijk een kijkje komen nemen in onze werkplaats om ons een handje te helpen met het maken van zijn/haar eigen bril!

 

Na afloop hebben we nog een kleine verrassing voor uw kind; het brilslijp-diploma! Wilt u dat het uitzoeken van een bril voor uw kind ook een leuke ervaring wordt? Kom dan snel langs in onze winkel.

Waarom Fashion Optiek?

Deskundige oogtest

Innovatieve apparatuur voor professioneel oogonderzoek en behandeling.

Opticiens met ervaring in oogzorg

Van de juiste bril tot doeltreffende behandeling van uw oogklachten.

Kwaliteitsbrillen voor iedereen

Grootste huiscollectie in de regio en kwaliteitsglazen op maat gemaakt.

Goede samenwerking met oogartsen

Doorverwijzing naar de oogarts of orthoptist bij vermoeden van onderliggende aandoeningen.