Ervaringen

Door onze toewijding en liefde voor het opticiensvak. Maar ook omdat vakmanschap voor ons vanzelfsprekend is. En daar zijn we trots op! Lees wat onze klanten vinden:

13 Reactie's
 • Walter Nagel
  Geplaatst op 17:36h, 02 maart Beantwoorden

  Ik was op zoek naar een opticien die een antiek montuur van glazen kon voorzien, dat was geen gemakkelijke zaak omdat mijn montuur niet is voorzien van schroefjes waarmee de brillenglazen vastgezet kunnen worden. Via internet aan het adres van Fashion optiek gekomen. De opticien vertelde mij dat het plaatsen van nieuwe glazen op antieke monturen geen enkel probleem is. Direct een afspraak gemaakt in het filiaal Zoetermeer. Aanvankelijk kwam ik voor één bril, maar de deskundige voorlichting die ik kreeg straalde zoveel vertrouwen uit dat k ook nog twee andere brillen op gewenste sterkte liet beglazen. Na een kleine week kon ik mijn brillen ophalen. Twee leesbrillen waarmee ik echt comfortabel kan lezen en een bril voor in de auto om scherp op afstand te zien. Voor en bril kun je overal terecht, maar wie zijn ogen niet onnodig wil inspannen moet naar de echte opticien gaan. Qua prijs misschien ietsje duurder maar het comfort zeker waard. Ik ben blij met Fashion Optiek in contact te zijn gekomen. Een ritje met randstadrail naar Zoetermeer heb ik er graag voor over.

  • Fashion Optiek
   Geplaatst op 15:19h, 15 maart Beantwoorden

   Beste meneer Nagel, Bedankt voor de mooie woorden het was erg leuk om u te mogen helpen!

 • dr. J.P.H. Boom
  Geplaatst op 14:54h, 15 maart Beantwoorden

  Fashion Optiek zit letterlijk bij ons op de hoek. Ik ben blij dat er weer een echte opticien in het Stadshart zit. Tussen alle gewone brillenboeren in het centrum is dat een verademing. Mijn idee was dat ik wel weer eens goed mijn ogen moest laten testen, De serieuze, deskundige metingen van Roy Arends vielen mij op. Hij adviseerde me goed, zonder opdringerig te zijn. Uiteindelijk ben ik met een nieuwe bril voor alledag vandaan gekomen en heb ik er een extra multifocale zonnebril tegen een aantrekkelijke prijs bij genomen. Alle waar is naar zijn geld, zonder het gevoel te hebben dat je te duur uit bent. Van harte aanbevolen.

  • Fashion Optiek
   Geplaatst op 15:20h, 15 maart Beantwoorden

   Beste dr. Boom, het was zeer leuk u en uw vrouw in de winkel te mogen begroeten en te voorzien van mooie brillen. Bedankt voor de mooie woorden.

 • Sultana Rahimbaks
  Geplaatst op 10:23h, 16 maart Beantwoorden

  Mooie winkel met ruim assortiment aan brillen. Wij hebben 2 brillen gevonden voor onze zoons. Er werd goed de tijd genomen om alles uit te leggen en te meten. Brillen waren ook binnen ‘no time’ klaar voor gebruik. Goed geholpen door Roy. Uitstekende service!

  • Fashion Optiek
   Geplaatst op 10:25h, 16 maart Beantwoorden

   Beste mevrouw Rahimbaks, het was erg leuk uw zoons te mogen voorzien van nieuwe brillen! We hopen dat we u bij de volgende keer weer mogen helpen!

 • Astrid middendorp
  Geplaatst op 10:35h, 18 maart Beantwoorden

  Wat een prettige zaak, deskundig personeel , de keus in monturen is groot en weer eens iets anders dan die grote ketens. We komen zeker ook terug voor de fantastische zonnebrillen collectie!

  • Fashion Optiek
   Geplaatst op 13:02h, 18 maart Beantwoorden

   Beste mevrouw Middendorp, bedankt voor de mooie woorden. We helpen u graag bij het uitzoeken van een mooie zonnebril.

 • Esmé Aan de Wiel
  Geplaatst op 10:58h, 23 mei Beantwoorden

  Gisteren voor het eerst mijn ogen laten meten bij fashion optiek waar Ik prettig en professioneel geholpen werd door opticien Cheyenne. Het is een fijne zaak waar ze de tijd voor je nemen, goed advies geven en een ruim assortiment hebben. Ik kom zeker nog een keer terug.

  • Fashion Optiek
   Geplaatst op 14:06h, 20 juli Beantwoorden

   Bedankt voor de mooie woorden, we hopen u snel weer te mogen begroeten!

 • Jolanda van der Vaart
  Geplaatst op 13:50h, 20 juli Beantwoorden

  Sinds kort geniet ik van een verhelderende blik dankzij de uitstekende oog meeting van Roy, dankjewel voor het afstellen van mijn super lichte bril Cheyenne. Deze bril is op maat gemaakt door Larry en dit merk je zodra je de bril opzet zie je gelijk een lachend gezicht. Dank jullie wel voor deze (lachende) bril, het is een fijne zaak, goed advies voldoende keuze kom zeker terug.

  • Fashion Optiek
   Geplaatst op 14:05h, 20 juli Beantwoorden

   Beste mevrouw van der Vaart, wij zijn erg blij dat we u hebben kunnen helpen met het vinden uw nieuwe bril.

 • Francis van Broekhuizen
  Geplaatst op 10:15h, 10 december Beantwoorden

  Fashion Optiek is een prachtige brillenwinkel met supermooie design brillen ontworpen door Roy Arends! Ik heb het geluk twee nieuwe monturen te mogen dragen. Service is ontzettend vriendelijk!! Ik zou zeggen! Haal je bril in Zoetermeer bij Roy!!!

Geef een reactie