welke_bril_past_bij_mij_zoetermeer

Welke bril past bij mij?

Bij Fashion Optiek helpen we je graag bij het vinden van de ideale bril die aansluit bij jouw persoonlijkheid, gezichtsvorm, haarkleur, oogkleur, levensstijl en individuele voorkeuren.

Elk gezicht is uniek, en daarom bieden we bij Fashion Optiek persoonlijk briladvies. Samen met jou gaan we op zoek naar het montuur dat het beste bij jou past. Of je gezicht nu rond, ovaal, vierkant, driehoekig, hartvormig of rechthoekig is, we hebben voor elke gezichtsvorm de perfecte bril. We benadrukken de mooiste kenmerken van jouw gezicht en camoufleren eventuele minder sterke punten.

Heb je de ideale vorm van het brilmontuur gevonden? Dan kijken we samen naar de juiste kleur bril die past bij jouw huidskleur, haarkleur en oogkleur. Of je nu een voorkeur hebt voor metalen of donkere brillen met bruin haar, of liever lichtgekleurde monturen draagt met blond haar, we hebben een uitgebreide collectie om uit te kiezen. Voor een neutrale en rustige uitstraling adviseren we een bril in de kleurtint van jouw ogen.

Wil je graag persoonlijk advies op maat om er zeker van te zijn dat je de perfecte bril kiest? Plan dan eenvoudig een afspraak voor een briladvies in via onze website. Bij Fashion Optiek streven we ernaar om voor iedereen een unieke kijkoplossing te bieden, passend bij jouw smaak en persoonlijkheid. Bekijk alvast onze collectie online of maak direct een afspraak voor een briladvies om samen op zoek te gaan naar het montuur dat het best bij jou past.